Приготування:
1. Рибу очистити, вимити, злегка обсушити. Потім натерти сіллю та перцем.
2. Гриби нарізати, обсмажити на олії. До грибів додати нарізану цибулину, обсмажити разом.
3. Покласти всередину риби дольки апельсину та гриби з цибулею.
4. Коропа покласти на деко, змащене олією, та запікати 30 хв при 200 °С.
5. Для гарніру підсмажити на олії нарізану цибулину. Додати натерту на тертці моркву, смажити далі разом. Додати сметану, посолити, поперчити, посипати хмелі-сунелі, протушкувати 5–7 хв.
6. Гарнір викласти на тарілку, зверху покласти запечену рибу. Прикрасити апельсинами, зеленню петрушки та майонезом.
Комментарии
следить за комментариями