Приготування:1. М'ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими кубиками. В сковороді розігріти масло и обжарювати в ньому м'ясо 25–30 хв на слабкому вогні.
2. Ананас вимити, розрізати вздовж разом з "чубчиком" і обережено вийняти середину. Вийняту м'якоть ананаса нарізати кубиками.
3. Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, додати в сковороду до м'яса. Через 5-7 хв додати кубики ананаса. Посолити, поперчити, посипати цукром. Перемішати вміст сковороди, влити коньяк і підпалити.
4. Коли весь алкоголь вигорить, додати до продуктів в сковороді куркуму і імбир, полити все вершками, накрити кришкою і протушкувати близько 5 хв.
5. Готову страву викласти в половинки ананаса, прикрасити солодким перцем, зернами граната і зеленню кропу.
Комментарии
следить за комментариями