"Абрикосове варення."

Автор: dylinova 7 Сентября 2015
\

Абрикоси вимити і очистити від кісточок.Якщо ви хочете, щоб абрикоси не розварювалися при варінні, а залишалися половинками,укладайте їх кулями половинками вгору,пересипаючи кожен шар цукром.Залишити до моменту коли абрикоси пустять сік.Лимон нарізати тонкими скибочками.Поставити таз з абрикосами на вогонь і дати закипіти,додати лимон і корицю і проварити 5-7 хвилин.Відставити на 8-10 годин.Знову проварити 5-7 хвилин з моменту закипання.І знову дати настоятися 8-12 годин.Так проробити 3-4 рази.Гаряче варення розлити по стерилізованим банкам і закатати.

Ингредиенты

  • абрикоси 1 кг
  • цукор 900 гр
  • лимон 1 шт
  • кориця 1 ч.л
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014