Ванільний полуничний пиріг

Автор: Oksana_sadova 19 Мая 2018
Ванільний полуничний пиріг
Це рецепт від Вікторії Попін. За яке їй велике дякую, бо пиріг неймовірно смачний. 

Ингредиенты

  • масло вершкове 100 г.
  • цукор 200 г.
  • цукор для посипки 2 ст. л.
  • борошно 230 г.
  • розпушувач тіста 1 1/2 ч.л.
  • щіпка солі
  • яйця 1 шт.
  • молоко 120 мл.
  • ванільний цукор 8 г.
  • полуниця 500 г.
Духовку розігріти до 170 ° С. Роз'ємну форму  (круглу або прямокутну), застелити пергаментом( краї змастити тонким шаром вершкового масла).
Масло збити з цукром.
Додати яйце, молоко і ванільний цукор продовжуючи збивати.
В окремому посуді змішати борошно, сіль і розпушувач. Постійно мішаючи тісто, поступово підсипати борошно, мішати до повного змішування.
Тісто перекласти в  форму 
і викласти  зверху полуницю. Посипати зверху пиріг цукром.
 Поставити пиріг  в розігріту духовку. Пекти 40-50 хвилин.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 19 Мая 2018
# +1

Уявляю його аромат! Але сьогодні у мене на черзі велика порція твоїх творожних пиріжків! Хоча...все може бути, полуничка у мисочці

Oksana_sadova 19 Мая 2018
# 0

Женя, дуже і дуже його рекомендую, пиріг неймовірний а аромат який, коли він печеться .... ванільний цукор і полуниця.........це можна втратити свідомість 

konfairy 19 Мая 2018
# 0

Не вмовляй, полуниця — завтра! Сьогодні ми дружно втрачаємо свідомість від м'ясних сирних пиріжків!

Oksana_sadova 20 Мая 2018
# 0

SvetlanaAnikanova 19 Мая 2018
# +1

Просто і смачно.

Oksana_sadova 20 Мая 2018
# 0

Дякую Так і є 

Ir_na 23 Мая 2018
# +1

Выглядит очень аппетитно. Нужно обязательно приготовить, спасибо за рецепт 

Oksana_sadova 23 Мая 2018
# +1

Дякую!   Він дуже смачний виходить Готуйте на здоров"я! Чекаю на враження!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014