Рецепт від моєї любимої Вікторї Попін. Дуже подобається готувати по її рецептах, бо це завжди вдалі рецепти і завжди виходить дуже смачно.
Ингредиенты
- солодкий перець
- Маринад:
- вода 1 л.
- оцет 9% 250 мл.
- цукор 200 г.
- сіль 1 ст. л.
- В кожну банку:
- кружечки цибулі
- зернята гірчиці 1\2 ч.л.
- лавровий листок
- духмяний перець 1/2 ч.л.
Перець розріжте на 4 частини кожен, видаліть насіння.
Почистіть та наріжте цибулю.
Розкладіть по банках четвертинки перців, цибулю, зерна гірчиці, духмяний перець і лавровий лист. Перець укладайте щільно, щоб якомога більше помістилося в банку.
У каструлі доведіть до кипіння всі інгредієнти для маринаду, мішайте його до повного розчинення цукру.
Зніміть з вогню і розлийте гарячий маринад по банках з перцем. Закрутіть кришкою.
Стерилізуйте 5 хвилин від часу закипання води. Банки акуратно вийміть, витріть насухо і переверніть догори дном і залиште так до охолодження.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями