Маринований солодкий перець

Автор: Oksana_sadova 5 Августа 2018
Маринований солодкий перець
Рецепт від моєї любимої Вікторї Попін. Дуже подобається готувати по її рецептах, бо це завжди вдалі рецепти і завжди виходить дуже смачно.

Ингредиенты

  • солодкий перець
  • Маринад:
  • вода 1 л.
  • оцет 9% 250 мл.
  • цукор 200 г.
  • сіль 1 ст. л.
  • В кожну банку:
  • кружечки цибулі
  • зернята гірчиці 1\2 ч.л.
  • лавровий листок
  • духмяний перець 1/2 ч.л.
Перець розріжте на 4 частини кожен, видаліть насіння.
Почистіть та наріжте цибулю.
Розкладіть по банках четвертинки перців, цибулю, зерна гірчиці, духмяний перець і лавровий лист. Перець укладайте щільно, щоб якомога більше помістилося в банку.
У  каструлі доведіть до кипіння всі інгредієнти для маринаду, мішайте його до повного розчинення цукру. Зніміть з вогню і розлийте гарячий маринад по банках з перцем. Закрутіть кришкою.
Стерилізуйте 5 хвилин від часу закипання води. Банки акуратно вийміть, витріть насухо і переверніть догори дном і залиште так до охолодження. 
Смачного!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014