Плов в мультиварці

Автор: Oksana_sadova 16 Августа 2018
Плов в мультиварці
Мало знайдеться людей, які б не любили плов.

Ингредиенты

  • вода 800 мл.
  • спеції для плову
  • цибуля ріпчаста 300 г.
  • морква 300 г.
  • свинина мякоть 500 г.
  • часник 1 головка
  • олія 115 мл.
  • сіль 1 ст. л.
  • рис басматі 375 г.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву ріжемо соломкою. Вимите і обсушене м'ясо нарізаємо шматочками середньої величини.
Включаємо в мультиварці  режим «Жарка», розігріваємо олію і потім спочатку обсмажуємо цибулю до м'якості і прозорості, 
 а потім додаємо моркву і теж готуємо  до м'якості.
Додаємо  м'ясо, помішуючи, даємо йому зарум'янитися.
Рис  промиваємо і викладаємо зверху овочів з м'ясом, в центр поміщаємо голівку часнику, з якої очищені тільки верхні листки, посипаємо спеціями.
Заливаємо акуратно воду , кладемо сіль, закриваємо кришку і ставимо програму «Плов» .
Смачного!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014