Вишневий соус - бальзамік до мяса та сиру

Автор: Oksana_sadova 7 Июля 2018
Вишневий соус - бальзамік до мяса та сиру
Дуже ароматна та пікантна вишня.

Ингредиенты

  • вишні без кісточок 1 склянка(240мл)
  • цукор 1 ст. л.
  • бальзамічний оцет 5 ст. л.
  • сіль 1 ч.л.
  • крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.
  • вода 50 мл.
Вишні помити та витянути кісточки.
Викласти їх у сотейник з цукром.
Поставити на невеликий вогонь  і карамелізувати вишню 2-3 хвилини.
Я брала от такий оцет.
Крохмаль розвести у воді.
До вишні додати сіль, оцет, довести до кипіння і влити крохмаль. Довести знову до кипіння і зняти з вогню.
Дуже пасує до сиру і мяса.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 7 Июля 2018
# +1

Мені здається, що цей соус буде дуже доречним до качки.

Oksana_sadova 7 Июля 2018
# 0

Думаю, що так) Мені дуже смакувало із сиром твердим)

FooDee 10 Июля 2018
# +1

Дуже гарний рецепт, дякую!

Oksana_sadova 14 Июля 2018
# +1

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014