Я брала готову макову начинку, до неї додала 1 яйце. Вишні в мене були заморожені.
Ингредиенты
- Тісто:
- жовтки 6 шт.
- цукор 1.5 склянки
- маргарин (пачка) 1 шт.
- борошно пшеничне 600 г.
- порошок до печива (пачечка) 1 шт.
- какао 2 ст.ложки
-
- Кокосова маса:
- білки яєчні 6 шт.
- цукор 8 ст.ложок
- кокосова стружка 100 г.
-
- Макова начинка:
- мак 2 склянки
- цукор 0.5 склянки
- яйця 2 шт.
- ванільний цукор
- порошок до печива 1 ч.ложка
-
- Консервовані вишні
Готуємо тісто: жовтки, цукор, маргарин розтерти,додати борошно і порошок для печива.Замісити тісто і розділити на три частини.
До однієї частини тіста додати какао і добре перемішати.
Запарити і втерти мак. Додати яйця, цукор, ванільний цукор і порошок для печива. Добре перемішати.
У форму викласти одну частину білого тіста. На тісто викласти макову масу і зверху натерти коричневе тісто. Вишні обваляти у сухарях і викласти на коричневе тісто.
Для кокосової маси білки добре збити, додати цукор, знову збити, додати кокосову стружку і добре перемішати.Викласти її на вишні. Потім натерти біле тісто на терці і викласти зверху на кокосову масу. Випікати 1 годину при температурі 180 градусів.
Комментарии
следить за комментариямиУлюблена начинка брата — два в одному: вишні та мак! Небезпечна річ — ці пляцки, дуже важко утриматись від зайвого шматочка! Гарна скатертинка у тебе, весняна, ніжна!
Я також дуже люблю таке поєднання А зайвий шматочок — це на свята дуже актуально Це в мене такий кухонний рушничок
А для мене з кокосом і вишнею взагалі ідеальна випічка!
Таке також люблю
Все що я люблю!
отже треба приготувати
Виглядає дуже апетитно!!! Який розмір форми? До готової польської начинки добавляєте тільки 1 яйце і порошок до печива?