Цей пиріг особливо ціниться тим, що не вимагає зайвих зусиль та багато часу на своє приготування.
Ингредиенты
- кефір 250 мл.
- олія 30 мл.
- капуста білокачанна 500 г.
- яйця 3 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- зелень кропу 1/2 пучка
- зелена цибуля 1 пучок
- борошно 220 г.
- сіль та мелений чорний перець за смаком
Яйця збийте з сіллю і перцем, не преставаючи збивати, поступово влийте кефір.
Додайте борошно і перемішайте. У вас повинно вийти тісто як на оладки.
Цибулину наріжте кубиками і протушкуйте на маслі.
Капусту промийте, наріжте, перекладіть в глибоку миску, посоліть і злегка вимніть руками.
Додайте нарізані дрібно зелену цибулю і кріп.Також додайте тушковану цибулю до підготовленої капусти, перемішайте.
Форму для випічки злегка змастіть соняшниковою олією, присипте борошном. Вилийте у форму половину тіста
Поставте пиріг в духовку випікатися при 180 градусах (40-60 хвилин).
Комментарии
следить за комментариямиПолюбляю все, що з капустою. Особливо пироги. І що цікаво, у кожного свій, не схожий на інший, рецепт! Спробуємо обов'язково.
Я також дуже люблю пироги з капустою І кожен раз хочеться якийсь новий приготувати тому в мене рецептів багато