Пісний апельсиновий кекс

Автор: Oksana_sadova 21 Августа 2016
Пісний апельсиновий кекс
Апельсиновий пісний кекс підходить для тих, хто притримується посту або на дієті.

Ингредиенты

  • сік апельсина 160 мл
  • цукор 120 г
  • олія 70 г
  • цукор ванільний 1 ч.л.
  • розпушувач для тіста 2 ч.л.
  • борошно 360 г.
  • крупа манна 1 ст. л.
  • оцет винний 1 ст. л.
З апельсинів потрібно вичавити сік будь-яким зручним вам способом. Перш за все змішаємо все рідкі інгредієнти: олію, оцет, апельсиновий сік. Також додамо цукор і добре перемішуємо всі інгредієнти, нам потрібно, щоб цукор повністю розчинився. В іншу миску викладаємо просіяне борошно, сіль, ванільний цукор і розпушувач. Добре розмішуємо всі інгредієнти. Перемішуємо рідкі і сухі інгредієнти.
Замішуємо тісто, воно по консистенції має бути трохи густіше, ніж на оладки.Форму для випічки змащуємо олією і посипаємо манкою, це потрібно для того, щоб кекс не прилип до стінок форми в процесі випічки. Викладаємо тісто у форму  і відправляємо кекс в духовку, розігріту до 175 градусів С на 40 хвилин.
Готовий кекс дістаємо з духовки і даємо йому охолонути в формі. Потім виймаємо кекс з форми і подаємо до чаю, прикрасивши цукровою пудрою. Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 24 Августа 2016
# 0

Кекс виходить мокроватим, гливким, чи то так здається по фото?

Oksana_sadova 24 Августа 2016
# 0

То щось на фото так вийшло, він виходить навіть  як для мене  суховатим, але можливо я його трошки перетримала в духовці, але на смак супер, носила на роботу — пішов на "ура" до чаю)))

richinna 25 Августа 2016
# 0

або розрізали гарячим

Oksana_sadova 25 Августа 2016
# 0

Ксюша 25 Августа 2016
# 0

! О цей кекс для мене ))

Oksana_sadova 25 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014