Смачненькі гомбовці від Анюти

Автор: richinna 19 Сентября 2016
Смачненькі гомбовці від Анюти
В знак подяки за подарунки від ШефПовара моя донька власноруч (під моїм керівництвом))) приготувала смачнючі і не прості ліниві вареники, а гомбовці з гарбузовим "ананасом" всередині, і заливкою з маком, запечені в духовці. Дуже смачна і ароматна, тануча у роті страва. 

Потрібно:

  • Кисломолочний сир (творог) 500 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Манна крупа 2 ст.л. без верху
  • Цукор ванільний 1 ч.л.
  • Гарбуз по-естонськи 12 кубиків
Гарбуз по-естонськи відкинути на сито,щоб стік маринад. Такий гарбуз можна замінити на зварений у сиропі з лимоним соком порізаний гарбуз.
Остальні інгредієнти добре вимішати для сирного тіста, як на ліниві вареники.
Руки припудрити борошном. Столову ложку з верхом сирного тіста розплющити на долоні викласти гарбуз та сформувати кульки.
У підсолений окріп занурити сирні гомбовці. 
Варити 2-3 хвилини,як тільки гомбовці почнуть вспливати,їх потрібно витягнути ситичком. 
А тим часом приготувати заливку.

Для заливки:

  • Сметана 4 ст. л.
  • Мак 4 ст. л.
  • Цукор 3 ст. л.
Для заливки все добре вимішати. 
Форму для запікання змастити вершковим маслом.
Викласти варені гомбовці з гарбузом в форму.
В нас форма діаметром 20 см,в яку вмістилося 12 гомбовців.
Залити гомбовці заливкою зі сметаною та маком. 
Запікати гомбовці з гарбузом під заливкою в духовці 20 хвилин з верхнім та нижнім нагрівом при темпер. 230 град.
Ось такі у нас смачні та соковиті гомбовці з гарбузом від Анюти. 

Дуже смачні гомбовці,пригощайтесь та ДЯКУЄМО ШЕФ ПОВАРУ за натхнення!!! 
P.S. Особливо велика подяка від мене,бо у нас, в той самий день, ще був суп на обід від Анюти))), і цукати з гарбуза вичитала в журналі,на слідуючі вихідні хоче приготувати))) Короче,журнали з рецептами теж оселилися в дитячій, а я залишилася без подарунків)))
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 19 Сентября 2016
# 0

Яка смакотаДоця молодчинка 

richinna 19 Сентября 2016
# 0

Так це дуже смачно! Дякую

Ксюша 19 Сентября 2016
# 0

Для доці !
І Для Мами:

Дуже вас люблю 

richinna 19 Сентября 2016
# 0

І ми Вас любимо і скучили вже за Вами

konfairy 20 Сентября 2016
# 0

Анютке — респект! Какая умничка! Ще одна кукінг-повітруля росте Іннуш, журнали — це тільки початок, наступна — кухня, і не втовпишся. До речі, Анютке вже потрібен свій власний акаунт.  

richinna 20 Сентября 2016
# 0

рановато еще, пусть сначала рецепты осилит,а потом фото, а то еще искупает мою мыльницу в борще,я тогда без работы останусь

konfairy 20 Сентября 2016
# 0

Это да, для меня фоткать в процессе — самое сложное. Так, а ты на что? Стой рядом со своей мыльницей и делай фотосессию! Я тоже хочу повторить Анюткины гомбовцы, но только в субботу, наверно (творог "приезжает" в пятницу). До субботы есть время намариновать гарбузов. А цукаты из них вообще обалденные: и вкусные, и красивые! Я из них даже конфеты делала — гарбузы в шоколаде! Так что Анютке удачи

richinna 20 Сентября 2016
# 0

Так,Дорогая! редакция столько всего выготавливаешь в своем Конотопе... где рецепты? Где? Где гарбуз в шоколаде,конкурс идет!

konfairy 20 Сентября 2016
# 0

Да, ладно, там и выкладывать нечего — берешь кубик гарбуза и макаешь в растопленный шоколад. Ну, бананы ещё так делают. Типа фондю, но высохшее! Вкусно было! Ох, Иннуш, шо я там выготавляю, я ж пока все твои рецепты отработаю... вчителька, ты моя дорогая  А теперь ещё и Анюткины, не могу — гомбовцы покоя не дают, так хочется! Но обещаю исправится!

richinna 20 Сентября 2016
# 0

Давай,давай не ленись! мне тоже иногда хочется по чьим-то рецептам готовить, а так как у нас с тобой вкусы сходятся,за тобой тоже готова повторять

richinna 21 Сентября 2016
# 0

Все! С Аней договорилась,ждем когда ты выставишь рецепт цукатов из тыквы, и второй рецепт цукатов в шоколаде,тогда и будем делать так что,поспеши Дорогая, пока у Ани настрой не пропал

konfairy 21 Сентября 2016
# 0

Да  я цукаты варю по принципу — мах результат с минимальными затратами. Может, Анюта лучше что-то нашла. 

konfairy 21 Сентября 2016
# 0

Случайно нашла в шкафу пакетик с http://www.chef.com.ua/recepty/dessert/cukaty-1502.html#.V-KtlvmLSM8. Они, конечно, высохли, и я уже хотела их смолоть, но не успела — мне только одна корочка досталась!

gutka 20 Сентября 2016
# 0

Чудові гомбовці. Треба і собі спробувати у такій заливці приготувати.

richinna 20 Сентября 2016
# 0

Ще дуже смачно! Я дивлюсь на фото і ще би їла і їлаприйдеться знову повторить

richinna 20 Сентября 2016
# 0

і дуже ніжні завдяки манці, борошно не додавай ні в якому разі!

AERHY55 29 Сентября 2016
# 0

вкуснатище! Обожаю этот рецепт

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014