Аджика із зелених помідорів

Автор: Oksana_sadova 17 Октября 2016
Аджика із зелених помідорів
Аджику із зелених помідорів  цього року року спробувала перший раз і  задоволена результатом. Дуже пасує до мясних страв.

Ингредиенты

  • зелені помідори 800 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • олія 125 мл.
  • перець гострий-чілі 1 шт.
  • перець болгарський 3 шт.
  • прованські трави 1 ч.л.
  • цукор 100 г
  • сіль 30 г.
  • оцет 50 мл.
  • часник 1 головка
  • яблуко 2 шт.
Овочі помити ,які потрібно почистити та  скласти в блендер і
подрібнити.
Додати до овочів олію, сіль, цукор та оцет. Варити, помішуючи 30-35 хвилин.
Додати прованські трави і готувати ще 2-3 хвилини.
Провірити на сіль, цукор та оцет, якщо потрібно можна трошки ще додати. 
Розфасувати киплячу аджику в сухі стерилізовані банки та закатати. Накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.
З цієї порції виходить 2 баночки: 0,7 л і 0,5 л.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 19 Октября 2016
# 0

Я тоже в этом году приготовила такую аджику уже дважды. Очень вкусно!

Oksana_sadova 19 Октября 2016
# 0

Моїм теж дуже сподобалася, однозначно буде робити ще

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014