Суп Харчо найпопулярніша перша страва, яку традиційно готують в Грузії. Для його приготування використовують, як баранину, так і волове м'ясо чи телятину, рис, соус ткемалі, грецькі горіхи і приправу хмелі сунелі.
Суп Харчо найпопулярніша перша страва, яку традиційно готують в Грузії. Для його приготування використовують, як баранину, так і волове м'ясо чи телятину, рис, соус ткемалі, грецькі горіхи і приправу хмелі сунелі.
Продукти для приготування:
Приготування: Готуємо бульйон. М'ясо заливаємо водою (5л) |
додаємо моркву і 1 цибулину, сіль, 1 лавровий лист, 2 духмяні перці, 4 чорні перці горошком. Варимо приблизно 1 годину |
Рис промити і за бажанням залити на 10хв водою |
Зварене м'ясо дістати з бульйону і порізати на куски. Закинути м'ясо назад в бульйон, додати рис і варити ще 10 хв. |
Цибулю порізати кубиком, пасерувати на олії. Додати соус ткемалі, томати і я ще додала аджику, протушити 3хв. Додати борошно розведене з 3 ст.л. холодної води. Протушити ще 1 хв. Додати до супу. |
Приготувати запровку: Часник розчавити, додати потовчені горіхи, перець чорний мелений |
сіль і хмелі-сунелі. Закинути заправку в суп
|
Додати пучок порізаної петрушки, і проварити ще 3-5хв. |
Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямине очень разбираюсь в этой кухне, но судя по составу продуктов -
Дякую Мені тим і подобаються конкурси з національними кухнями, що можна дізнатись, щось нове і попробувати це приготувати
вкусно!
Дякую
ой, вкусно наверное)
було смачно
вкусно! я не люблю супы, но такой с удовольствием бы съела!
Таня, вгощайся, хоча б віртуально
А я люблю... И от такого тоже не отказалась бы!
І Вас, теж вгощаю
Это очень вкусно!!! Спасибо, что напомнили про этот суп! И я своих домашних побалую теперь!
Дякую Готуйте для своїх близьких
+5! Это нужный состав продуктов, для настоящего Харчо! Спасибо автору!
Так смачно з горішками, ммм, вже другу тарілку доїдаю!