1.Ананас розрізати вздовж навпіл. Вирізати з нього жорстку серцевину. Іншу м'якоть потрібно вийняти і нарізати невеликими шматочками.
2.Куряче філе нарізати невеликими кубиками і обсмажити на сковороді в олії. Посолити і поперчити за смаком.
3.Твердий сир натерти. У вичищені половинки ананаса викласти шарами половину обсмаженого філе, на нього - шар із половини м'якоті ананасу. Шари повторити. Зверзну рівномірно розподілити сметану і посипати тертим сиром.
4.Зелені хвостики ананасу обгорнути фольгою щоб вони не обгоріли в духовці. Викласти половики ананасу в форму і запікати приблизно 25 хв. при 200 °С.
5.Готову страву викласти на тарілку, прикрасити зеленню, овочами та зернами гранату.
Комментарии
следить за комментариямиИнтересно! Действительно — экзотика! Никогда так ананас не готовила, в КК!
Попробуйте! Обязательно расскажите потом как получилось