У холодну пору року хочеться ситної і теплої їжі. Подати такі чанахи в горщиках можна, як основне блюдо.
Ингредиенты
- мясо 500 г.
- цибуля ріпчаста 3 шт.
- картопля 500 г.
- баклажани 500 г.
- помідори 500 г.
- сік томатний (по півсклянки на кожен горщик)
- аджика(суха)
- зелень петрушки
- часник
Цибулю дрібно нарізати, засипати на дно горщика.
Далі йде шар з баклажанів, нарізаних кубиками.
Шар дрібно нарізаної зелені.
Помідори нарізані кубиками, і дрібно нарізаний часник.
Зверху покласти нарізане на шматочки мясо.
Заливаємо томатним соком. Не забуваємо кожен шар засипати аджикою і сіллю! Горщики закриваємо фольгою, для того, щоб кришки були закриті щільніше.
Комментарии
следить за комментариямиСмакота! Але моя порція 1/2 горщика,ніколи цілий не можу подужати Колись такі чанахи з баклажанами Марі виставляла, правда у неї не було покрокових фото
https://www.chef.com.ua/recepty/meat/chanahi-1807.html#.WI5alHSg_Dc
Я також більше половини не подужаю, чоловік допомагає і свій і мій доїдає
А що це за "аджика суха" щось мені таке не попадалося на очі показуй
В мене вже вона закінчилася, чоловік якраз сьогодні має купити, якщо буде. Це в нас хлопці-іноземці на вагу продають всякі приправи, там є любе і до плову, до чанахів, ти говориш до чого тобі потрібно і вони роблять такі наборчики. Останній раз вони мені запропонували спробувати цю суху аджику, досить має цікавий смак
Червона і перший раз на пробу взяли зелену спробувати)))
Жаль, ми вже закінчили заморожені баклажани. Дуже спокусливі горшечки!
Дякую,Женя