Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом

Автор: gutka 26 Января 2017
Домашня куряча ковбаса з овочами та рисом
Чудовий рецепт домашньої курячої ковбаси у смачній паніровці. 

Ингредиенты

  • фарш курячий 350-400 г.
  • кабачок/цукіні 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • яйце куряче 1 шт.
  • рис (круглий) 2-3 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений за смаком
  • олія
  • для паніровки:
  • борошно пшеничне 1-2 ст. л.
  • яйце 1 шт
  • насіння гарбуза 20 г
  • насіння соняшника 20 г.
Для початку рис запарити окропом. Через 5 хвилин воду злити й залишити, щоб рис охолов.
Підготувати фарш. У мене більш дієтичний варіант, з курячої грудки, а можна взяти курячі стегенця  для фаршу .
Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
(у мене універсальна приправа «Cуміш перців з часником», яка чудова пасує до страв з м'яса, птиці та овочів.Склад: чорний перець, сіль морська, каєнський перець, духмяний перець,сушений часник, паприка червона, цибуля ріпчаста, кріп, базилік)
Натерти на дрібній тертці маленький кабачок/цукіні, відкинути на сито аби стекла зайва рідина. Також натерти моркву і цибулю. У глибокій мисці змішати фарш з овочами, рисом і яйцем. Добре перемішати.
Фарш розілити на дві частини. Викласти фарш на харчову плівку, змащену олією, сформувати ковбаски за допомогою харчової плівки, кінці щільно зав'язати. Покласти підготовлені ковбаски у гарячу воду і варити 10-15 хвилин.
Включити духовку на 180-190 градусів.
Насіння соняшника та гарбуза змолоти за допомогою кухоної техніки для паніровки.
Відварені ковбаски дістати з води, обережно зняти харчову плівку.
Запанірувати ковбаски спочатку у борошні.
Далі у збитому яйці.
Насамкінець в подрібненому насінні гарбуза і соняшнику.
Запікати ковбасу в духовці при температурі 180-190 градусів 15 хвилин.
У мене вийшла одна ковбаска грубша, але це не шкодить на смак, у нас домашня кухня)))
Готовим ковбаскам дати "відпочити" близько 10 хвилин.
Можна подавати до столу з улюбленим соусом або салатиком.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 26 Января 2017
# +1

І святково, і дієтично, і смачно! Фото дуже гарні, особливо фон!

gutka 26 Января 2017
# 0

Дякую)

Violet 27 Января 2017
# 0

Я тоже делаю и колбаску, и сардельки дома Мне очень понравилась идея с рисом и овощами, спасибо.. Обязательно приготовлю

gutka 27 Января 2017
# 0

Дякую, рекомендую: дуже дієтично і смачно.

Oksana_sadova 27 Января 2017
# 0

Цікавий варіант)))

gutka 27 Января 2017
# 0

і смачний)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014