Фрикадельки з манкою виходять дуже сочні та смачні, за рахунок того що готуються у вершках.
Ингредиенты
- фарш свинячо-яловичий 400 г
- яйця 1 шт
- цибуля ріпчаста 70 г
- сіль
- мелений чорний перець
- манка 2-3 ст. л.
- борошно 2 ст. л.
- вершки 200 мл
- масло вершкове 20 г
- часник
Фарш викладаємо в миску і вбиваємо яйце.
Цибулю натираємо на тертці, часник пропускаємо через прес і викладаємо їх до решти інгредієнтів. Додаємо сіль і чорний мелений перець.
Додаємо манну крупу.Добре перемішуємо.
Із готового фаршу формуємо фрикадельки, обвалюємо їх у борошні
і викладаємо у форму для запікання.
Заливаємо фрикадельки вершками.
Вершкове масло нарізаємо тонкими пластинами і викладаємо його поміж фрикадельок. Відправляємо фрикадельки в розігріту до 160 градусів С духовку на 30 хвилин. У процесі запікання соус загусне і придбає гарний жовтувато зеленуватий колір.
Комментарии
следить за комментариями