"Гнізда" з макаронів з м'ясним фаршем

Автор: Oksana_sadova 7 Ноября 2016
\
Такі макаронні гнізда з фаршем, запечені в духовці є  чудовим варіантом  смачної  і дуже ситної страви на кожен день для всієї родини, така страва  дуже просто і швидко готується, та інгредієнти для його приготування потрібні найдоступніші.

Ингредиенты

  • макарони"гнізда" 500 г.
  • мясний фарш 500 г.
  • сир твердий 200 г.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • морква 2 шт.
  • яйце 1 шт.
  • томатна паста 2 ст. л.
  • сметана 3 ст. л.
  • цукор 1 ч.л.
Спочатку беремо фарш, додаємо 100 г натертого на терці сиру, яйце, натерту половину цибулі, солимо та перчимо.Все добре перемішуємо.
Відкриваємо макарони.
Відварюємо їх у підсоленій воді біля 3 хвилин (воду не виливаємо). 
Акуратно витягуємо їх із каструлі і викладаємо у форму для запікання. В середині кожного "гнізда" робимо поглиблення та утрамбовуємо туди фарш.
Цибулю та моркву обсмажуємо до готовності, солимо та додаємо цукор, сметану, томатну пасту. Перемішуємо.
Розводимо все літрою відвару, який залишився від варки макаронів, все доводимо до кипіння.
Заливаємо макарони із фаршем та зверху посипаємо 100 г натертого сиру.
Запікати у розігрітій духовці при  150 С - 30 хвилин.
Смачного!
Для конкурсу від ТМ "Жменька".
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 7 Ноября 2016
# +1

Почти лазанья получилась 

Oksana_sadova 7 Ноября 2016
# 0

richinna 7 Ноября 2016
# +1

без соуса бешамель быстрее паста болоньез

Oksana_sadova 7 Ноября 2016
# 0

Ксюша 8 Ноября 2016
# 0

konfairy 8 Ноября 2016
# +1

Красота какая! Люблю всё, что само запекается

Oksana_sadova 8 Ноября 2016
# 0

Смачно і багато часу не потрібно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014