Ви будете так само задоволені, коли покуштуєте цю піцу!!! )))) мяу...
Ви будете так само задоволені, коли покуштуєте цю піцу!!! )))) мяу...
Тісто:
30 г дріжджів,
1 ч. л. солі,
2 ч. л. цукру,
350 мл води.
Начинка: ... те, що вам найбільше смакує. Можете вибрати м'ясну — це ковбаса всіх видів, м'ясо, бочок. Або ж вегетаріанська — помідори, авокадо, оливки, гриби. Морська — м'ясо кальмара, криветки, краби і т. д.
Я обираю м'ясну із додаванням грибів та цибулі (як піджарка на олії) та помідори.
Замісити тісто, розкачати його на дечці, перед цим змазану олією і залишити на 20 хвилин, щоб "зійшло". Потім змазати тісто соусом (майонез+томатний соус або кетчуп, 1:1). Виложити начинку. Весь підготовлений шедевр полити ще одним соусом (4 ст. л. майонезу + 2 яйця) і посипати тертим сиром.
Аххх, в мене вже тече слюнька)))
Коли духовка вже нагрілась до 230-250 С, ставимо наш витвір кулінарного мистецтва і через 20-30 хвилин куштуємо і задовільняємо свої вкусові, нюхові та зорові рецептори.
Смачного!!!
Комментарии
следить за комментариями