Потрібно:
- Свинина (філейка) 500-600 г
- Вино червоне 100 г
- Білок яєчний 2 шт.
- Соєвий соус 1 ст. л.
- Тім'ян 1 ч.л.
- Крохмаль картопляний 2-3 ст. л.
- Стружка кокосова 1 склян.
- Сухарі панірувальні 2 ст. л.
- Сіль в паніровку за смаком
- Олія для смаження
Свинину порізати на порційні куски товщиною 1 см.
Перемішати філейку з вином та залишити на 20 хвилин.
Просушити порційне м'ясо.
В курячий яєчний білок додати соєвий соус.
Збити міксером.
Картопляний крохмаль та все добре збити.
Маринад-кляр має бути як "рідка сметана".
Занурити свинину в білковий маринад.
Перемішати та залишити свинину маринуватися в клярі 30 хвилин при кімнатній температурі або 1-2 години в холодильнику.
До кокосової стружки додати панірувальні сухарі та сіль.
Мариновану свинину діставши з білкового кляру панірувати в кокосі
з обох боків м'яса та смажити на сковороді з розігрітою олією на середньому вогні до гарної скоринки.
Олії не лийте дуже багато.
Подавати свинину в кокосі гарячою.
Комментарии
следить за комментариямиО, кокос! Я точно в прошлой жизни была обезьянкой! И свинину с ним заранее люблю тоже! Господи, когда ж ты успеваешь всё это готовить (я уж не говорю — фоткать и выкладывать). Без магии точно не обходится Я вот с утра только на уху, скумбрию (твою) и ленивые голубцы настроилась. И всё. А ты,... просто слов нет!
ая,что там настраиваться,каждый день как дети в школу))))))) Я только на торты долго настраиваюсь,которые раскатывать надо,вот сижу с утра нифига не делаю,настраиваюсь))))))) жду пока посудомойку подключат)))))
У тебя есть посудомойка! Я же говорирю — без магии не обходится
только подключили,недавно через нее всю проводку в квартире пришлось поменять на новую)))))))
а чего ?
В смысле, позеленела от зависти
Маринад очень нравится! И кокосик мой любимый...
Короче, утащила!
На здоровье!
А можно обойтись без соев. сосуса?
нет возможности приобрести. а рецепт понравился. подскажите чем заменить?
можно ничем не заменять, а просто посолить.
спасибо