нежная молодая телятина вот залог успеха ваего блюда
нежная молодая телятина вот залог успеха ваего блюда
Калькуляционная карта
Наименование Сырья |
Брутто |
Нетто |
Цена за 1 кг |
Цена пор. |
Требование к сырью |
Баклажан |
0,04 |
0,035 |
|
|
Сырьё должно быть качественным и соответствовать госту действующего законодательства. |
Кабачок |
0,07 |
0,06 |
|
|
|
Шампиньены |
0,035 |
|
|
|
|
Перец болг |
0,04 |
0,03 |
|
|
|
Помидор |
0,022 |
0,02 |
|
|
|
Телятина на кости |
0,22 |
0,2 |
|
|
|
Соль |
0,003 |
|
|
|
|
Перец ч.м |
0,0005 |
|
|
|
|
Соус |
|
|
|
|
|
Вино красное |
0,02 |
|
|
|
|
Вишня с\м |
0,07 |
|
|
|
|
Сахар |
0,005 |
|
|
|
|
Крахмал |
0,001 |
|
|
|
|
ВЫХОД |
0,260 |
|
|
|
|
Итого: |
|
|
|
|
Технологія приготування
Телятину обсмажуємо на сковорідці гриль так щоб були лінії грилю та доводимо до готовності в пароконвектоматі м'ясо солимо перед тим як ставимо запікати запікаємо при температурі 190 градусів і 20 % пари підчас чого смажимо овочі також на сковорідці гриль і доводимо до готовності в пароконвектоматі подаємо страву з соусом ( всі інгредієнти варимо 2хв після перебиваємо в блендері і доводимо до пасто подібного стану ) при подачі викладаємо овочі і на них з верху м'ясо соусо прикрашаємо страву.
Комментарии
следить за комментариямитак как я любитель мяса.... то это конечно я б съела.... однозначно...
Спасибо! Отлично!