Ситна,запашна та гостра страва з квасолі та свинини в мультиварці.
Ситна,запашна та гостра страва з квасолі та свинини в мультиварці.
Квасоля варена- 1 кг Цибуля- 1 шт. Ошийок свинячий- 600г Гірчиця міцна 2-3 ст.л. Аджика з перцю 2-3 ст.л. Імбир(порошок)- 1ч.л. Чорний перець- 0,5 ч.л. Часник 3-5 зубчиків Сіль Ошийок порізати на куски, додати аджику, гірчицю, часник, імбир, перець, сіль |
Все вимішати,помасажувати та залишити маринуватися м'ясо на 2 години. А пока можна зварити квасолю замочену заздалегідь. В мене була квасоля зварена,тому для маринування м'яса я використовувала маринатор. |
В кастрюлю мультиварки налити 2 ст.л. олії, порізати цибулю та обсмажити злегка. |
Додати до цибулі мариновану свинину. |
Зверху на м'ясо засипати квасолю. |
Додати до квасолі воду, щоб покрила та посолити морською сіллю з травами. Тушкувати 1 годину. |
До готової квасолі додати розчавлений часник за смаком. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиммммм...обожнюю гостреньке та ще й таке))))
Уверена что это очень вкусно!
Аппетитненько
О! Иннуш — смакота, дякую!! +5!
На здоровье,Машуль!
Ця страва саме для мене!
Пригощайся, Яночка!