Якщо ви любите тушковану капусту з кислинкою,додайте до капусти замість томату сироватку.
Капусточка виходить смачною і соковитою,а м'ясо ніжним.
Якщо ви любите тушковану капусту з кислинкою,додайте до капусти замість томату сироватку.
Капусточка виходить смачною і соковитою,а м'ясо ніжним.
Капуста молода- 1 головка Свинина- 300г Цибуля- 1 шт. Гриби- 150г Морква - 1шт. Сироватка- 500-700 мл Сметана- 1 ст.л. Сіль,перець,лаврове листя,тім'ян. Олія. Капусту порізати на великі кубики. Мясо порізати та смажити в кастрюлі мультиварки 5 хвилин. |
Цибулю та гриби порізати, додати до свинини, влити 1-2 ст.л. олії та смажити ще 5 хвилин. |
Додати в кастрюлю мультиварки капусту,посолити та поперчити. |
Сметану перемішати з сироваткою та залити капусту. Тушити капусту 30 хвилин на програмі" Тушкування" |
Через 30-40 хвилин додати спеціі. |
Порерту на тертушці моркву. |
Перемішати та тушкувати ще 20 хвилин. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОчень вкусно получилось! Подтверждаю — легкая кислинка и нежнейшее мясо. Делала просто в сотейнике.
Спасибо большое за отзыв и доверие!
Это мое, это я люблю, спасибо Иннуль!!!
Машуль,готовь и кушай на здоровье!