Якщо би я знала раніше,що це так СМАЧНО!!!
Яловичий хвіст тушкований у мультиварці з вином та цибулею... ммммммм...Смакота!
Потрібно:
- Хвіст яловичий 1 шт.
- Вино червоне 200 мл
- Цибуля 0,5 кг
- Сіль,перець,трави за смаком
- Вода 0,5 л
Яловичий хвіст розрізати на куски, зрізати жир та витопити його в каструлі мультиварки. Шкварки викинути.
Я додала ще 1-2 ст.л. олії, так як в мене жиру було мало на хвостах.
Смажити куски хвоста зі всіх боків до легкої скоринки.
Влити до хвостів червоне вино,закрити кришку і включити програму "тушкування"
Через 5-10 хвилин долити воду,щоб вона покривала хвости на 3/4, трохи посолити.
Тушкувати яловичі хвости ще 1 годину під кришкою.
Перевернути хвости на інший бік і тушкувати ще 30 хвилин.
Коли вода з вином майже википить, додати до хвостів порізану цибулю,перець,сіль і трави.
Тушкувати яловичі хвости цибулею ще 30 хвилин, легенько перемішавши декілька раз.
Подавати яловичі хвости гарячими.
Перший раз готувала яловичі хвости і нам дуже смакували!
Смачного і Вам!
Комментарии
следить за комментариямиВыглядит очень вкусно! По слухам это очень нежное и сладкое мясо. Вроде как, самое лучшее для борща. Но, я его как-то не вижу на рынках. Кто-то здесь уже готовил хвосты и тоже нахваливали все. Иннуш, доверяю твоему вкусу (и фото), самой захотелось попробовать. Главное теперь, это — хвост!
нахваливала Оксана Клочко. и правильно делала! Эти хвосты у меня появились случайно, муж позвонил говорит: хвосты говяжьи по 27 грн. за кг взять на борщ? бери конечно "три"))))))))) где я думала, что они такие большие))))
Вышлите один на пробу))
Тебе целого бычка с хвостом или хвост от него? Машуль,приготовь обязательно,вкуснятина...мммммммммммммммммм.....
Ди ж взять то?!)) Согласна на целого!