1-й шар - тремо половину картоплі і викладаємо у формі півня.
Майонез.
2-й шар - консерва рибна в олії.
3-й шар - маринована цибуля.
Майонез.
4-й шар - знову тремо картоплю, не забуваємо про форму півня)
Майонез.
5-й шар - тремо варену моркву.
Майонез
6-й шар - плавлений сир.
Майонез.
7-й шар - Яєчний білок.
Трохи майонезу.
Яєчний жовток, рівномірно тремо на мілкій тертушці.
Потім прикрашаємо.
З болгарського перцю робимо гребінець та пір’я, з моркви - дзьоб, лапки та пір’їнки, з цибулі - пір’їнки. З маслини - око.
Комментарии
следить за комментариямиОригинальное оформление! Давненько я Мимозу не готовила...
Петух — это мой год) И встретить его хотелось красиво)