Пиріжки з грибами до бульйону

Автор: richinna 28 Ноября 2016

Потрібно для тіста:

  • Борошно 3 скл.
  • Маргарин 125 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Сіль 1/2 ч.л.
Борошно перетерти з маргарином та додати сіль,яйце і сметану. 
Замісити тісто.
Загорнути тісто в пергамент та поставити в холодильник на 30 хвилин. Вимішати і ще залишити на 30 хвилин в холодильнику. 
Тим часом приготувати начинку для пиріжків.

Для начинки потрібно:

  • ГРиби варені (опеньки) 500 г
  • Сало свіже 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кріп 3 ст. л.
  • Сметана 3 ст. л.
Опеньки з салом і цибулею перекрутити на м'ясорубці. Смажити гриби з салом і цибулею на олії 20 хвилин, додати сметану і зелений кріп, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Тісто розкачати,як на вареники. 
Викласти начинку та формувати пиріжки.
В мене пиріжки маленькі, на один укус. Викласти на пергамент та змастити сформовані пиріжки яйцем або молоком.

З цієї кількості тіста та начинки в мене вийшло більше 70-ти пиріжків до бульйону.
Випікати пиріжки з грибами до бульйону  при температурі 180-200 град. 20 хвилин.  






Смачного!
64

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 29 Ноября 2016
# 0

Ой, мне пару пирожков к кофе, пли-и-из! Не, лучше 4!

richinna 29 Ноября 2016
# 0

Я бы тебе все отдала, но ни одного пирожка домой не вернулось пекла мужу на День рождения, на природу к юшке,все смолотили

gutka 29 Ноября 2016
# 0

які гарненькі пиріжки 

richinna 29 Ноября 2016
# 0

Дякую,Катя! З цього тіста мої улюблені тісто ще від моєї прабабусі

gutka 1 Декабря 2016
# 0

обов'язково спробую приготувати)

richinna 1 Декабря 2016
# 0

Oksana_sadova 29 Ноября 2016
# 0

Дуже апетитні пиріжки і такі гарненькі

richinna 29 Ноября 2016
# 0

Дякую,Оксана Їх варто спробувати і не важливо з якою начинкоюголовне,щоб не дуже волога

Zmeychka 16 Декабря 2016
# 0

А я то думаю, куда пропали твои всевозможные пирожки?!!  Давненько ты нас не баловала ними /...ну или мне почаще на ШП заходить нужно/

С грибами это как раз для моего мужа!

richinna 16 Декабря 2016
# 0

Я просто чуть притихла с выпечкой,бо некоторые возле меня начали поправляться

Zmeychka 16 Декабря 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014