Аджику із зелених помідорів цього року року спробувала перший раз і задоволена результатом. Дуже пасує до мясних страв.
Ингредиенты
- зелені помідори 800 г.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- олія 125 мл.
- перець гострий-чілі 1 шт.
- перець болгарський 3 шт.
- прованські трави 1 ч.л.
- цукор 100 г
- сіль 30 г.
- оцет 50 мл.
- часник 1 головка
- яблуко 2 шт.
Овочі помити ,які потрібно почистити та скласти в блендер і
Додати до овочів олію, сіль, цукор та оцет. Варити, помішуючи 30-35 хвилин.
Додати прованські трави і готувати ще 2-3 хвилини.
Провірити на сіль, цукор та оцет, якщо потрібно можна трошки ще додати.
Розфасувати киплячу аджику в сухі стерилізовані банки та закатати. Накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.
З цієї порції виходить 2 баночки: 0,7 л і 0,5 л.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯ тоже в этом году приготовила такую аджику уже дважды. Очень вкусно!
Моїм теж дуже сподобалася, однозначно буде робити ще