Фаршировані кабачки з помідорами

Автор: RAMPA 15 Июля 2015
Фаршировані кабачки з помідорами
Вашій родині обов'язково сподобається ця страва. Будуть просити добавки!

Інгредієнти:

  • Кабачки 2 шт.
  • М'ясний фарш 0,5 кг.
  • Морква 5 шт.
  • Цибуля 5 шт.
  • Помідори 5 шт.
  • Твердий сир 200 г.
  • Майонез
  • Сіль, перець
  • Олія
1. Кабачок очистити від шкірки, нарізати товстими кільцями (приблизно 2 см), вийняти серединку з кожного кільця. Викласти кілечка на тарілку, посолити та перемішати.
2. Всі овочі ретельно вимити. Очистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати невеликими кубиками, моркву і твердий сир натерти на крупній терці. Помідори нарізати кільцями товщиною приблизно 0,5 см.
3. На деко, попередньо змазаний олією викласти кільця кабачків. Фарш посолити, поперчити за смаком. Викласти по 2-3 ст. л. м'ясного фаршу в отвори в кабачках. Зверху покласти нарізану цибулю, потім терту моркву. Змазати все майонезом. На кожне кільце викласти ще по кільцю помідорів, зверху посипати натертим сиром.
4.Запікати при 200 °С упродовж 30–35 хв. Готові кільця кабачків викласти на тарілку і прикрасити салатом і помідорами.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014