Гуляш в угорському стилі - це дуже смачна та ситна страва.
Ингредиенты
- мясо 1 кг.
- болгарський перець 3 шт.
- морква 2 шт.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- зубчики часнику 5-7 шт.
- борошно 1 ст. л.
- мелена паприка 1 ст. л.
- олія
- перець та сіль
- помідори 2-3 шт. або 1/2 л томатного соку
Промити м'ясо, обсушити за допомогою паперового рушника. Обсушене м'ясо нарізати шматочками, трохи обсмажити на сковорідці з олією - до 15 хвилин(при смаженні на м'ясі повинна утворитися скоринка).Почистити цибулю, нарізати її півкільцями. Почистити моркву, нарізати її брусочками.Солодкий болгарський перець очистити від серцевини, промити і нарізати його кубиками. Додати нарізані овочі до обсмаженого м'яса, готувати и всі інгредієнти протягом 10 - 20 хвилин на середньому вогні.Сковорідку слід накрити кришкою, так м'ясо добре просочиться соком овочів і буде смачніше.
Натерти помідори на грубій терці і додати до гуляшу(використовувати для гуляшу можна і консервовані помідори). Я замість помідорів додала 0,5 л томатного соку.
Розвести борошно в склянці теплої кип'яченої води і влити її в м'ясо з овочами - всі інгредієнти перемішати, після чого накрити кришкою і тушкувати протягом 45 - 50 хвилин.
В кінці готування додати подрібнений часник, мелену паприку, перець і посолити за смаком.
Комментарии
следить за комментариями