Гуляш в угорському стилі

Автор: Oksana_sadova 26 Ноября 2016
Гуляш в угорському стилі
Гуляш в угорському стилі - це дуже смачна та ситна страва.

Ингредиенты

  • мясо 1 кг.
  • болгарський перець 3 шт.
  • морква 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • зубчики часнику 5-7 шт.
  • борошно 1 ст. л.
  • мелена паприка 1 ст. л.
  • олія
  • перець та сіль
  • помідори 2-3 шт. або 1/2 л томатного соку
Промити м'ясо, обсушити за допомогою паперового рушника. Обсушене м'ясо нарізати шматочками, трохи обсмажити на сковорідці з олією - до 15 хвилин(при смаженні на м'ясі повинна утворитися скоринка).Почистити цибулю, нарізати її півкільцями. Почистити моркву, нарізати її брусочками.Солодкий болгарський перець очистити від серцевини, промити і нарізати його кубиками. Додати нарізані овочі до обсмаженого м'яса, готувати и всі інгредієнти протягом 10 - 20 хвилин на середньому вогні.Сковорідку слід накрити кришкою, так м'ясо добре просочиться соком овочів і буде смачніше.
Натерти помідори  на грубій  терці і додати до гуляшу(використовувати для гуляшу можна і консервовані помідори). Я замість помідорів додала 0,5 л томатного соку.
Розвести борошно  в склянці теплої кип'яченої води і влити її в м'ясо з овочами - всі інгредієнти перемішати, після чого накрити кришкою і тушкувати протягом 45 - 50 хвилин.
В кінці готування  додати подрібнений часник, мелену паприку, перець і посолити за смаком.
Смачного!
Пропоную приготувати ще  паприкаш з курячого філе http://www.chef.com.ua/recepty/ovoschi/paprikash-z-kuryachogo-file-9489.html
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014