Котлети із запечених баклажанів і перцю в жировій сітці

Автор: richinna 18 Сентября 2015
Котлети із запечених баклажанів і перцю в жировій сітці
Смачні та соковиті баклажанові котлети в духовці із запечених овочів в жировій сітці.
Так сталось,що фінальне фото кудись зникло, але зато видно жирову сітку)))

Потрібно:

  • Баклажани 800 г
  • Перець болгарський 200 г
  • Цибуля середня 1 шт.
  • Кетчуп 1 ст. л.
  • Манна крупа 4-5 ст. л.
  • Жирова сітка(свиняча) 1/2 шт.
  • Сіль,спеції за смаком
Баклажани разом з болгарським перцем запекти в духовці чи аерогрилі при 260 град. 15 хвилин. Перевернути та запікати ще 10 хвилин.

Скласти в порбинку для харчових продуктів, зав'язати та залишити на 10 хвилин, 
Порізати цибулю кубиком. 
Баклажани і перець почистити від шкірки і насіння. 

Все скласти в блендер і перемолоти або пропустити через м'ясорубку
Додати до баклажанового фаршу кепчуп.
На кетчуп висипати манку.
Спочатку на овочевому фарші вимішати манку з кетчупом
Потім вимішати разом з овочевим фаршем, розрівняти та залишити на 15 хвилин,щоб манка розбухла.
Підготовлену жирову сітку розкласти на дощечці.
Овочевий фарш з баклажанів,перцю і манки викладати ложкою на сітку по 2-3 ст.л.
Загорнути овочеві котлети в сітку та випікати при нижньому і верхньому нагріві при 200 град. 30-35 хвилин.
Фінальних фото немає, так буває))))))))
Але повірте,котлети з баклажан і перцю виходять дуже смачними і соковитими.
 Може бути як вариант пісних котлет,тільки без жирової сітки, а замість сітки використовуйте панірувальні сухарі.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 19 Сентября 2015
# 0

А если жировой сетки нет? Че делать?

richinna 19 Сентября 2015
# 0

панировочные сухари)))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014