Смачні та соковиті баклажанові котлети в духовці із запечених овочів в жировій сітці.
Так сталось,що фінальне фото кудись зникло, але зато видно жирову сітку)))
Потрібно:
- Баклажани 800 г
- Перець болгарський 200 г
- Цибуля середня 1 шт.
- Кетчуп 1 ст. л.
- Манна крупа 4-5 ст. л.
- Жирова сітка(свиняча) 1/2 шт.
- Сіль,спеції за смаком
Баклажани разом з болгарським перцем запекти в духовці чи аерогрилі при 260 град. 15 хвилин. Перевернути та запікати ще 10 хвилин.
Скласти в порбинку для харчових продуктів, зав'язати та залишити на 10 хвилин,
Порізати цибулю кубиком.
Баклажани і перець почистити від шкірки і насіння.
Все скласти в блендер і перемолоти або пропустити через м'ясорубку
Додати до баклажанового фаршу кепчуп.
На кетчуп висипати манку.
Спочатку на овочевому фарші вимішати манку з кетчупом
Потім вимішати разом з овочевим фаршем, розрівняти та залишити на 15 хвилин,щоб манка розбухла.
Овочевий фарш з баклажанів,перцю і манки викладати ложкою на сітку по 2-3 ст.л.
Загорнути овочеві котлети в сітку та випікати при нижньому і верхньому нагріві при 200 град. 30-35 хвилин.
Фінальних фото немає, так буває))))))))
Але повірте,котлети з баклажан і перцю виходять дуже смачними і соковитими.
Може бути як вариант пісних котлет,тільки без жирової сітки, а замість сітки використовуйте панірувальні сухарі.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиА если жировой сетки нет? Че делать?
панировочные сухари)))))