"Ледачий горщик" або ліниві голубці в горщику

Автор: richinna 26 Ноября 2012
\

Так полінувалась, що навіть капусту в головках заклала в горщик)))

Будемо готувати голубці з брюсельською капустою.

Перепрошую за не дуже смачне фото, смачне хтось з'їв)))))

Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

 

 

Думаю всі люблять голубці, а моя сім"я найбільше любить "ледачі"

Пропоную варіант з брюсельською капустою, яка перед тим пропарюється в пароварці 5 хвилин.

Потрібно на 3 горщика:

2/3 ст.рису
300г брюсельської капусти
250г мясного фаршу
1 морквина
1 цибулина
Сіль, перець, олія

Моркву тремо на крупній тертушці, цибулю ріжемо на кубики і все обжарюємо на сковороді в олії.

Рис миємо і варимо до напівготовності.

Додаємо фарш, сіль ,перець.

Зажарку з моркви та цибулі - все вимішуємо.

Додаємо проварену капусту і легенько перемішуємо.

На дно горщика влити по 1ч.л. олії.

Розкладаємо по горщиках.        

 

Соус-заливка:

Томатний сік -200мл
сметана -3 ст.л.
сіль, вода.

 

Відправляємо в розігріту  духовку чи аерогриль на 1 годину темп. 260 град.

Потрібно спочатку накрити кришками, а коли закипить - кришки забрати.

 

 

 

 

Ось такі вони ледачі і дуже ліниві голубці в горщику по-українськи!

 

Подавати зі сметаною!

 

 

 

 

 

Смачного!

85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 26 Ноября 2012
# 0

Чудный, ленивый горшочек!

forum 26 Ноября 2012
# 0

Чудово володієте українською!))

richinna 26 Ноября 2012
# +1

Українською смачніше

forum 26 Ноября 2012
# 0

Не дуже смачне фото ти розбавила українською, на вдачу..)).. хитруща яка))... там, гадаю до сметани і томатного соку треба трішечки цукру добавити.... як гадаєш?)

richinna 26 Ноября 2012
# 0

в мене сік солодкий я тепер тільки українською писати буду, так смачніше

forum 26 Ноября 2012
# 0

тоді я на закарпатську... нічого не зрозумієте.))

richinna 26 Ноября 2012
# 0

прошу?...

forum 26 Ноября 2012
# 0

на закарпатську мову зібрався переходити..

richinna 26 Ноября 2012
# 0

в нас немає закарпатських,прикарпатських и т.п. в нас є щира,співуча і гарна українська мова правда в основному з суржиком в мене родичі в Ужгороді, то вних мова ще нічого, а в родичів з Прикарпаття — йой-йой,най тя шлях трафить

forum 26 Ноября 2012
# 0

ти маєш рацію, хай їй грець.

Ольга FSN 1 Декабря 2012
# 0

А мені подобається Ужгород) Особливо Деца у нотаря) Але української там майже немає, більш угорська (це мені місцевий парубок розказав).

forum 1 Декабря 2012
# 0

Не правда... Ваш парубок обманщик)))

Ольга FSN 1 Декабря 2012
# 0

Який смачний горщик! 

от не змогла пройти повз нашої щирої та співучої підтримую Інну і теж тепер буду писати українською, якщо адміністрація не проти

 

richinna 1 Декабря 2012
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014