Такий маринований перець - це смачно, просто та дуже скоро.Його можна зберігати у холодильнику до зими, використовувати до салатів,рулетів і т.д, а можна їсти як звичайний салат.
Ингредиенты
- болгарський перець 3-5 шт
- Маринад:
- вода фільтрована 1/2 л.
- сіль 1 ст. л.
- цукор 2 ст. л.
- лавровий листок 1 шт
- духмяний перець 5 шт
- оцет (який вам більше до вподоби) 2 ст. л.
- Заправка:
- зубці часнику 2 шт
- олія 2 ст. л.
Перець помити, почистити та нарізати брусочками.
Довести до кипіння воду і додати цукор,
лавровий листок та перець духмяний.Розмішати.
Відправити туди і нарізаний перець.Після того як маринад закипить, проварити перець 5 хвилин, виключити вогонь, накрити кришкою каструлю і залишити на 3 хвилини, щоб він ше трошки "дійшов".
Шумівкою дістати перець, викласти у тарілку.
Додати подрібнений часник та
Комментарии
следить за комментариямиОксана, очень аппетитный перчик!
Анжеліка, дякую
Дуже смачний вийшов
Надо попробовать
Швидко і смачно
Отличный перчик!
Я похожим образом в банки на зиму консервирую
В этом году ещё и с медом накатала
Дякую
А можна рецепт перцю з медом
Приду домой с работы, поищу в своих бумажках с рецептами и скину