Приїхала з відпустки, а вдома крім мілкої молодої картоплі і зелені більше нічого не має... а їсточки то хочеться))))) Дуже смачна та запашна картопелька вийшла! Спробуйте!
Приїхала з відпустки, а вдома крім мілкої молодої картоплі і зелені більше нічого не має... а їсточки то хочеться))))) Дуже смачна та запашна картопелька вийшла! Спробуйте!
Картопля молода- 1 кг
Відкрити пакет та запікати ще 5-10 хвилин при темп 260 град. |
Подрібнити свіжі кріп,петрушку та часник. |
З рукава висипати готову молоду картоплю в миску разом з залишками олії, додати зелень та подрібнений часник,та підкинути декілька раз як вареники. |
Час готування молодої картоплі залежить від її розмірів. Готовність можна перевірити через пакет,проколовши ножем картоплю. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯк же я тебе розумію)) Де фотографії з відпустки, де була, що пробувала, що сподобалося. Однак зовсім зледащіли, картоплю в пакет та ще й з шкіркою))) Дякую, сама люблю з шкіркою
все будет на фейсбуке и в одноклассниках
Там то будет, но я не фанат соц. сетей. Нигде, кроме этого сайта я не зарегистрирована. Предпочитаю живое общение, которого не хватает на Шефе
на форуме выложу позже,как-то,когда-то
по поводу соцсетей как я Вас понимаю)
а картофель правда супер, быстро и вкусно. у меня бабушка любила молодой картофель с чесноком-называла это ежики. только жарила их. резала пополам и обжаривала, потом заливала водой, чтобы проварились и посыпала полукруглую сторону чесноком- и получалось, как будто ежик, а чеснок — это иголочки. все семья любила)
Картошечка просто супер!