Смачна та корисна печеня з мультиварки.
Потрібно:
- М'ясо свинини 600-700 г
- Цибуля 2 шт.
- Яблука 3-4 шт.
- Айва 2 шт.
- Гарбуз 1 кг
- часник 1 головка
- сіль,спеції
Свинину порізати на куски,
приправити спеціями(без солі)
та тертим часником(1/2 головки).
Додати до свинини порошок імбиру та добре вимішати.
Додати до м'яса цибулю порізану
напівкільцями та руками масажувати свинину з цибулею,щоб цибуля пустила сок.
Залишити маринуватися свинину.
Підготувати яблука,гарбуз та айву.
Гарбуз почистити та порізати на куски
Айву можна не чистити від шкірки,а тільки від серцевини та порізати на дольки.
Яблука почистити та порізати.
Свинину (без цибулі) викласти на дно кастрюлі мультиварки та смажити 2-3 хвилини на 1 ст.л. олії.
Цибулю,яка залишилась від свинини
потрібно посолити сіллю, додати щіпку цукру та перемішати.
Викласти цибулю зверху на м'ясо.
Включити програму "тушкування"
Перемішати цибулю з свининою.
Зверху викласти яблука.
В мене в цій страві яблука будуть служити соусом для печені.
Якщо Ви хочете щоб яблука були цілими,їх потрібно загружати в самому кінці приготування печені та можна залишити шкірку.
Зверху на яблука викласти гарбуз,посолити морською сіллю з італійськими травами,закрити кришку та тушкувати 30-40 хвилин.
Викласти на гарбуз айву та тушкувати ще 10 хвилин.
Готову печеню з гарбуза,айви та свинини посипати тертим часником.
Комментарии
следить за комментариямиИннуш, после ребрышек с черносливом, беру в КК без вопросов! . Вот, только загадала ты задачку с айвой. Будем искать!
саме сезон на айву!
Да, ты права, купила сегодня большую желтую ароматную айву за 20 грн. А как "ведёт" себя имбирь в этой компании? Я его в рыбу добавляю, может, это не правильно, но мне нравится. А со свининой ещё не пробовала. Как-то, давно в мамин "захолод" (холодец, студень) подсыпала по-тихому.... Вообщем, не призналась я в этом до сих пор
Я мясо без имбиря последнее время не представляю, он делает мясо сочным,вкусным и мягким.
С айвой все вскусно! Это обалденный, обладающий невероятным ароматом, фрукт. Чуть вяжущий, даже спелый. На счет яблука и гарбуза, я не знаю.. А почему бы и нет?
Че тут знать,пробовать нужно!