Підлива зі шпинату

Автор: Oksana_sadova 15 Апреля 2017
Підлива зі шпинату
Дуже люблю шпинат і готую часто таку підливу, її можна вживати як окрему страву або подавати з картоплею(пюре).

Ингредиенты

  • 1 великий пучок шпинату
  • сметана 300 мл.
  • вода 100 мл.
  • борошно 1-2 ст. л.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • часник за смаком
  • масло 50-80 г.
Шпинат помити , нарізати смужками.
Підсмажити його на маслі.
Додати сметану, довести до кипіння та варити 5 хвилин.
Додати сіль,перець. Розбовтати борошно з водою і додати до шпинату. Коли закипить додати пару зубчиків часнику.Перемішати та відставити з вогню. 
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 15 Апреля 2017
# 0

Майже не використовую шпинат, хоча знаю,що він дуже корисний. Треба спробувати Вашу підливу.

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

Спробуйте,бо це дуже смачно виходить. 

konfairy 15 Апреля 2017
# 0

Я спочатку подумала, що вона з сиром. Дуже смачно!

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

richinna 18 Апреля 2017
# 0

хочу!

Oksana_sadova 19 Апреля 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014