Печена картопля з ароматним зеленим маслом,цибулею та салом.
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Печена картопля з ароматним зеленим маслом,цибулею та салом.
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Картопля 8-12 шт. сало солене -8-12 скибочок цибуля 1-2 шт. Зелене ароматне масло: Петрушка, часник, сіль,перець,олія(масло вершкове,сало)- перебити блендером. |
Картоплю помити щіткою і варити в лушпинні 15хвилин. Придавити рукою через рушник,щоб потріскала чи товкачем для картоплі, я "придушила" лопаткою. |
Зверху на картоплю викласти зелене масло, порізану кружальцями цибулю та шматок сала. |
Запікати картоплю в духовці чи під грилем 10-15 хвилин при темп.205 град.
Смачна та ароматна печена картопля! |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиИнна, рецепт для аэрогриля? вкуснечко
можно и в духовке, конечно,которой у меня нет)))))
Я с легкостью могу отказаться от сладкого, мучного и прочего такого, но печеный картофель (с чем угодно) — моя слабость)))
а моя какая слабось! всем слабостям -слабость!
Как же это аппетитно выглядит, могу только представить, как вкусно! Непременно повторю! Спасибо за рецепт!
а аромат какой))))))
/ушла готовить/ Как раз картоплю собиралась делать, ан нет сала
Иннушик — +5! взяла себе! Спасибо!
масло положи))) а можешь без лукаи сала.. просто с зеленым маслом
Рецепт — супер, з простих продуктів така смакота. Від себе додам: цибулю можна ще й замаринувати, а замість сала покласти кусочок жирного підкопченого бекона. Дякую.
і Вам дякую за відгук