Батат почистити, порізати і відварити у підсоленій воді. Злити воду і подрібнити батат блендером. Влити вершки і додати вершкове масло. Приправити лавандою і ще раз добре перебити. Прогріти на повільному вогні і подавати гарячим.
Пюре з батату з лавандою дуже цікаве на смак і корисне. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямивеликолепно!
Такое яркое, осеннее блюдо. А я еще свой батат не выкапывала.
На сколько я знаю, холода он не любит. И хранят его не менее +5 градусов
Согласна, но у нас еще +25
А у нас резко с +25 на +10 и в горах снег
Частина мого врожаю. Літо було дуже сухе і спекотне і як я його не заливала, вродило дуже мало і він невеличкий.
Клас! Я хочу різних сортів насадити на весні і подивитися, який саме краще приживеться в нашому регіоні.