Потрібно:
- Буряк (довгий) 1-2 шт.
- Чорнослив без кісточки 10-12 шт.
- Зелень за смаком (рукола) 1-2 пучки)
- Лимонно-горіхова заправка 1/2 порції
- Олія (запашна) за смаком
Буряк потрібно відварити або запекти у фользі. Остудити,почистити та овочечисткою порізати на довгі смужки.
Чорнослив залити окропом.
Закрутити з буряка розочки та викласти на зелень. Між буряком розкласти порізаний на кубик чи смужки чорнослив.
Додатково окропити салат з буряком,чорносливом та руколою олією. Я люблю кукурудзяну, лляну або оливкову.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОчень красивый салат — просто букет роз на праздничный стол. Замечательная подача.
Спасибо!
Красивый девчачий салатик — "Ура! Талия вернулась/осталась!"
Іннуш, я просто у захваті від твоєї ідеї додавати буряк до зелених салатів весна-літо
Сама не ожидала, что такой микс будет идеально сочитаться, ореховая заправка тоже дала свое!
Дуже красивий салат
Дякую
Чудовий салат
Дякую,Катруся!
Горіхова заправка -просто бомба!!! Спробувала її не до цього салату, а просто до пекінської капусти -- супер!
Дякую за відгук! На здоров'я!
Вам дякую. ))))))