Селеру потрібно нарізати скибочками, відварити, я наприклад готую овочевий бульйон, на літру води морква, селера, цибуля, сіль до смаку, горошок перцю духм'яного. Відварену селеру дістати з бульйону і охолодити.
Тим часом підготуйте три тарілочки: одну із збитими яйцями (посолити до смаку), інші з борошном та меленими сухарями.
Комментарии
следить за комментариямиДуже люблю селеру.Спробую приготувати таким чином.А може її можна смажити не відварювачи,а сирою?
вона не приготується, і залишиться сирою....
Дякую
Думаю,що це дуже смачно! А паныровка лобре тримається?
Я беру більшу сковорідку — смажу за один раз всі, а моєму сину подобалось коли я брала по два шматочки селери, між ними клала шматок сиру (сорт який гарно плавиться), панірувала і смажила. Але тоді варю корінь селери цілим і нарізаю тоньші скибочки. Треба коли прийдуть до мене в гості — приготувати.
Так відчувається в твоїх коментаріях,Катя, материнська любов до сина
Відчуваю, що це смачно, але не можу знайти селеру — зникла вона у нашіх овочевиків! Не можу ні пюре приготувати, ані салатів. Смажені скибочки гарбуза по рецепту Інни вже міцно прижилися у нас та витіснили навіть солодку гарбузову кашу. Думаю, і селеру чекає те саме!
овочі — це корисно і смачно)))
Сегодня приготовила жареный сельдерей по Вашему рецепту. Очень понравилось.Спасибо. Правда я не готовила картофельное пюре,ели с домашним кетчупом.Я заново для себя открываю корневой сельдерей.Раньше добавляла его в супы и овощное рагу и очень часто делала салаты из свежего корня сельдерея.Уже несколько раз делала пюре из сельдерея, за что благодарна richinna,а теперь вот и Ваш рецепт опробовала.
дякую за фотозвіт
о, для меня это что-то новенькое))), надо приготовить. Аппетитненько
Рекомендую, якщо любите селеру, як я )))
Не пробовала сельдерей в таком варианте... Интересно!
я таке дуже люблю, тим більше лікар сказав, що у моєму щоденому раціоні мають переважати овочі і фрукти)))
Просто і дуже смачно.