Сирі кабачки чи цукіні швидко маринуються і виходять смачними і цікавими на смак, але це зовсім не той смак варених маринованих кабачків з банки,закручених на зиму.
Такі швидкі мариновані кабачки добре виступають в якості салату.
Потрібно:
- Кабачок (цукіні) 750 г
- Часник 10 зубч.
- Перець чілі мелений 0,3 ч.л.
- Сік лимону 2 ст. л.
- Оцет 2 ст. л.
- Цукор 5 ч.л.
- Сіль 3 ч.л.
- Олія 100 мл
- Кріп 1/2 пучка
Кабачки почистити, порізати на крупний кубик або часточки.
В миску вичавити часник.
Додати цукор,оцет та сіль. Добре перемішати.
Влити олію та збити маринад для маринування кабачків виделкою до зміни коліру.
Додати до маринаду для цукіні подрібнений кріп.
Вилити маринад до кабачків та добре перемішати в мисці.
Закрити кришкою та залишити при кімнатній температурі на 3-8 годин.,залежить від температури повітря.
Час від часу струшуючи.
Зберігати мариновані кабачки швидким холодним способом в холодильнику.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями