Спагетті з гарбузом та перцем готуються
швидко і просто, а смак просто чудовий.
Ингредиенты
- макарони (спагетті/пенне) 150 г.
- гарбуз 140-150 г.
- перець болгарський 1 шт.
- часник (зубки) 1-2 шт.
- олія оливкова 2 ст. л.
- соус томатний 2 ст. л.
- петрушка (подрібнена зелень)
- сир фета 50 г.
- сіль, перець за смаком
Гарбуз і перець нарізати не дрібними кубиками. Розігріти на сковорідці
оливкову олію, додати подрібнений часник, шматочки гарбуза
і солодкого перцю і смажити до готовності. Посолити та поперчити за смаком,
додати пару ложок (краще домашнього) томатного соусу. Перемішати і ще пару
хвилин протушити.
Тим часом відварити спагетті до стану All Dente, злити воду.
Подавати пасту на порційних тарілках, а зверху викласти тушені овочі. Сир фету нарізати, вискласти зверху на страву та відразу подавати до столу.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямичому не в блозі "Братство тыквы"? і ще 1 фотодля конкурсу
Фоторецепт з минулого року) а для конкурсу сьогодні виставлю сирник з гарбузом)
якщо на конкурс можна історії,вироби з гарбуза, то рецепти що в історіїдумаю,теж можна якщо не виставлялись на інших сайтах