Гарбузова каша в духовці

Автор: Oksana_sadova 14 Сентября 2016
Гарбузова каша в духовці
Гарбуз дуже корисний. Приготувати мякоть гарбуза можна по-різному: запекти у духовці, зварити кашу чи зупку, можна використовувати як начинку для випічки. Самою популярною є гарбузова каша.

Гарбузова каша приготовлена в духовці виходить смачною та ароматною.Тут можна використовувати різні крупи, фрукти і т.д. Я сьогодні готувала із рисом.

Ингредиенты

  • цукор 1/2 склянки
  • гарбуз(мякоть) 400 г.
  • рис 1/2 склянки
  • родзинки
  • молоко
  • масло за бажанням
Нарізаємо мякоть гарбуза невеликими кубиками та викладаємо у горшочок.
Родзинки миємо, трошки їх просушуємо та викладаємо зверху на гарбуз.
Додаємо цукор.
Додаємо рис.
Наливаємо молоко, так щоб продукти у горщику були покриті.Якщо молоко нежирне, то можна додати ще трошки масла.
Накриваємо горщики, ставимо у розігріту духовку до 170С  на одну годину. Вимикаємо духовку і даємо каші ще настоятися біля години.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 14 Сентября 2016
# +1

Смакота!

Oksana_sadova 14 Сентября 2016
# 0

Така смачна вийшла 

Ксюша 14 Сентября 2016
# 0

А я тут вирішила 40 днів без цукру жити ))
Замість цукру окрім меда які ще є варіанти, хто зна ?
Хоча я думаю деякі сорти тикви занадто солодкі самі по собі

richinna 14 Сентября 2016
# 0

такий сорт можна без цукру,арабатська 

Ксюша 14 Сентября 2016
# 0


Я саме такі беру ! У мене теж одна така гарбузка чекає на гарну страву 

Oksana_sadova 15 Сентября 2016
# 0

там можна його взагалі не додавати, вона вийшла за рахунок гарбуза досить солодка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014