Фаршировані кабачки на тісті

Автор: richinna 16 Июля 2016
Фаршировані кабачки на тісті
Мій авторський рецепт смачних фаршированих кабачків на тісті. 
Порційна закуска з фаршированими кабачками запечена на листковому тісті. Кабачки фаршировані соковитою індичкою, печерицями та сиром... присмачені томатним італійським соусом. Це дуже смачно,рекомендую!

Потрібно:

  • Кабачки молоді 2-3 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Тісто листкове 300 г
  • Італійський соус для піци 3 ст. л.
Кабачки порізати на ковбички висотою 3-4 см,в мене на деко помістилося 12 шт. кілець з кабачків. 
Вибрати ложкою середину з насінням та посолити сіллю,перемішати та залишити, щоб кабачки пустили сік.
Тепер потрібно приготувати начинку для кабачків.

Для начинки:

  • Філе індиче 200 г
  • Соус теріякі 1 ст. л.
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Тім'ян 1/2 ч.л.
  • Адигейська сіль 1/2 ч.л.
  • Перець чорний мелений 1/4 ч.л.
  • Соус наршараб 1/4 ч.л.
  • Цибуля,морква по 1 шт.
  • Часник 2 зубчика
  • Печериці 3-4 шт
  • Сир чедер 100 г
  • Соус італійський 6 ч.л.
Індиче філе порізати мілким кубиком.
Додати до філе індички соус теріяки,соєвий соус,адигейську сіль, чебрець,чорний перець та соус наршараб.
Все добре вимішати та залишити індиче м'ясо маринуватися.
Тим часом нарізати цибулю кубиком та моркву натерти на тертушці. 
у мене дуже зручне пристосування для моркви по-корейськи народних умільців)))
На олії протушити цибулю 1 хвилину.
Додати до цибулі моркву.
Смажити цибулю з морквою 2-3 хвилини, притрусити подрібненим часником.
Додати до цибулі з морквою індиче філе,яке ввібрало у себе увесь маринад. 
Перемішати та смажити 1-2 хвилини.
Як тільки індиче філе змінить колір,додати порізані кубиком шампіньйони.
Перемішати,тушкувати 2-3 хвилини та вимкнути коли печериці пустять сік.
Тісто можна трохи розкачати по формі дека,або взяти 500 г готового тіста,але тоді основа буде грубшою. 
Я викладаю тісто на пергамент по розміру дека, припорошений борошном та на ньому одразу розкачую тісто.
Перекласти тісто з пергаментом на деко та змастити італійським соусом
Хто ще не пробував приготувати такий соус,рекомендую зробити це в сезон томатів,дуже смачно і незвично! 
Викласти кружальця кабачків на тісто з соусом та розрізати тісто на квадрати між кабачками.
До остигшої начинки натерти сир чеддер,перемішати.
Начинити індичкою з грибами та сиром кабачки
Зверху викласти ще по 1/2 ч.л. італійського соусу. 
Випікати фаршировані кабачки на тісті при 180-200 град. в розігрітій духовці 30-40 хвилин при верхньому та нижньому нагріві.
Готові фаршировані кабачки індичкою, печерицями та сиром з італійським соусом на листковому тісті, розділити на порційні квадрати та подавати. 
Їсти можна руками,тому така гаряча закуска добре підійде для фуршетного столу. 
Сам вигляд кабачка може був би і привабливіше,якщо його перед запіканням проварити 1 хвилину, але тоді зникне апетитне хрустіння запеченого кабачка,який я так люблю)))

Смачного!
24

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 16 Июля 2016
# 0

Заманливо)

А з кабачків та грибів не багато соку буде?

richinna 16 Июля 2016
# 0

Взагалі немає! Кабачок солиться для того,щоб віддати зайвий сік, а гриби...пустивши сік.. і доки остигають, то їх сік вбирає в себе індиче філе, та завдяки цьому начинка залишається дуже соковитою, навіть після духовки! Це дуже смачно,повір!!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014