Філе індика запечене на кабачках з морквою та помідорами під вершками і сиром пармезан.
Філе індика порізати на порційні куски та замаринувати за смаком. Злегка відбити тендерайзером або молотком.
Я маринувала у вині, соєвому соусі, олії оливковій та спеціях за смаком.
Потрібно:
- Морква молода 2-3 шт.
- КАбачки молоді 3-4 шт.
- Індичка (філе) 500 г
- Помідора 1-2 шт.
- сир Пармезан 30-40 г
- Вершки 70 мл
- Олія 2 ст. л.
- Сіль,спеції,базилік (свіжий) за смаком
Деко застелити фольгою або пергаментом та змастити олією. Тонко нарізати моркву та встелити морквою фольгу. Зверху викласти кабачки нарізані товстими кружальцями і приправити сіллю та спеціями.
На кабачки викласти куски індичого м'яса, на філе порізану помідору очищену від шкірки.
Між індичим філе на кабачки викласти декілька кружалець моркви.
Полити вершками та запікати в духовці 30 хвилин при температурі 200 град на нижьому нагріві, та 10 хвилин на нижньому і верхньому.
Дістати деко із запеченими овочами та індичим м'ясом з духовки, зверху тонко та хаотично нарізати пармезан.
Запікати індичку з кабачками і овочами в духовці ще 7-10 хвилин.
Зверху індиче філе з овочами посипати листочками базиліку та селери.
Подавати м'ясо індички запечене з кабачками та овочами під пармезаном гарячим.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКраса та смакота! А як поетично звучить"... тонко та хаотично нарізати пармезан".
Дякую, Женя!
Замечательное легкое летнее блюдо. Спасибо.
На здоровье!
Дуже смачно та сочно
Дякую, це дійсно так