Таким чином можна приготувати курячі крильця або цілу курку.
Ингредиенты
- курячі гомілки або стегна 4-6 шт.
- зерниста гірчиця 3 ч.л.
- мед 3 ст. л.
- олія 3 ст. л.
- сік невеликого лимона
- зелень
- зубчик часнику 1-2 шт.
- сіль
- мелений чорний перець
Стегенця або гомілки кладемо у миску.
В окремій посудині перемішуємо всі інгредієнти для маринаду.
Заливаємо маринадом курку та ставимо у холодне місце мінімум на 30 хвилин, можна на ніч.
Викладаємо курку у форму. Залишки маринаду зберігаємо - вони знадобляться для змащування курки в процесі запікання.
Ставимо у розігріту духовку до 200С і запікаємо до готовності, близько 40 хвилин. У процесі змащуємо залишками маринаду.
Комментарии
следить за комментариямиДуже апетитна скориночка! Один із улюблених маринадів!
ДякуюДуже сподобався такий маринад
Очень вкусно!
Дякую,Cвітлана Дуже смачно вийшло