Швидка страва з курячої печінки, яка готується за 10 хвилин.
Ви теж любите, щось смачненьке і швиденьке в приготуванні?
Тоді,готуйте як я)))
Потрібно:
- Куряча печінка 500 г.
- Соєвий соус 2 ст. л.
- Мед натуральний 1 ч.л.
- Сіль, перець, хмелі сунелі
- Яйце куряче 1
- Крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
- Насіння чіа 1 ст. л.
- Олія і масло для смаження
- Вода 100 мл.
- Зелень петрушки за смаком
Печінку помила і розрізала навпіл.
Додала мед, соєвий соус, сіль, перець, хмелі-сунелі, вимішала.
Окремо збила яйце, додала крохмаль і насіння чіа, добре вимішала.
З'єднала кляр разом з печінкою і вимішала.
На цьому етапі можна печінку залишити на 15-20 хвилин, якщо є час.
На широку розпечену з олією і маслом сковороду виклала в один шар кусочки печінки.
На великому вогні підсмажила з обох боків по 2 хвилини.
Полила залишками маринаду і накрила кришкою.
Через хвилину перемішала, влила 100 мл води і подрібнену петрушку, тушкувала під кришкою ще 1-2 хвилини.
Подавала курячу печінку в медово-соєвому маринаді з насінням чіа посипавши подрібненою петрушкою.
На гарнір до печінки добре підійшла гречка, яка теж вариться швидко і паралельно з печінкою готується овочевий салат :)
Так що можливо за 10 хвилин приготувати не тільки одну страву, а і повноцінну вечерю)))
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиНе очень люблю печенку, но в таком варианте приготовления мне бы понравилась.
Вот что я забыла попробовать