Риба в картопляній скоринці

Автор: Rina 17 Апреля 2016
Риба в картопляній скоринці
Риба виходить ніжна та соковита всередині, а зверху апетитна хрустка скоринка.

Нам потрібно:

  • Філе риби (добре підійде минтай, пеленгас або тиляпія) 1-2 шт.
  • Картопля(середня) 4-6 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Сіль, спеції - за смаком
  • Олія для смаження
  • Борошно для паніровки 1-3 ст. л.
Картоплю тремо на тертушці з крупними вічками, віджимаємо зайву рідину.
Картоплю, яйця та борошно добре перемішуємо.
Філе риби ріжемо на середні шматочки.
За бажанням можна додати спеції.
Рибу обвалюємо в борошні, потім занурюємо в картопляний кляр і...
...викладаємо на розігріту сковороду з олією та смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки.
Потім перевертаємо, зменшуємо вогонь в смажимо на маленькому вогні до готовності.
Риба готується швидко.
Рибу можна подавати як самостійну страву з салатом.
Або з гарніром)

Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 17 Апреля 2016
# +1

Дуже смачно ! А ще й посуд чудовий!

Rina 17 Апреля 2016
# 0

Дякую)

Так, чорний завжди приваблює)

Zmeychka 18 Апреля 2016
# +1

Частенько такую рыбку в обычном яичном кляре готовим — сын за обе щеки уплетает. Обязательно с таким кляром приготовлю!  

Спасибо за идею!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014