Тигровий Рулет" з червоною рибою і оливками

Автор: Lilkashpilka 25 Декабря 2020
Тигровий Рулет\

Дивно смачно і святково! "Тигровий Рулет" з червоною рибою і оливками

Ингредиенты

  • яйца 5 шт.
  • сіль
  • майонез 5 ст. л.
  • мука 2 ст. л.
  • крохмаль 2 ст. л.
  • кріп
  • сир 100 г.
  • лосось 300 г.
Приготування:
Маслини нарізаємо на кружечки, потім розрізаємо на півкільця.
У яйця додаємо сіль і злегка збиваємо вінчиком, потім додаємо майонез, знову перемішуємо і всипаємо борошно і крохмаль, перемішуємо.
Відокремлюємо 6 ст. л. тіста, куди додаємо подрібнений кріп.
  Основне тісто виливаємо на деко, застеливши пергаментним папером, формуємо пласт, зверху хаотично розподіляємо плямами тісто із зеленню і навколо цяток викладаємо півкільця маслин. Відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку до 180 ° на 10 хвилин.
Перепекти не можна, інакше рулет може потріскатися при скручуванні.
Готовий рулет перевертаємо на пергаментний папір і звертаємо швиденько в гарячому вигляді, в рулет. Повністю охолодити. Потім розгортаємо, змащуємо сиром і зверху викладаємо рибу, знову звертаємо в рулет. Бажано обернути рулет в харчову плівку і дати настоятися просочитися в холодильнику. Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014