Хліб з сиром і базиліком або порційний домашній хліб з начинкою

Автор: richinna 2 Декабря 2012
Хліб з сиром і базиліком або порційний домашній хліб з начинкою

Пекти домашній запашний хліб- одне задоволення, а якщо він ще порційний і з начинкою...

Переводчик  Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

Тісто для хліба:

1ст.молока(сироватки,води)
1ч.л. меду
1ч.л. солі
1ч.л. дріжджів(сухі,шводкорозчинні)
3ст.л. олії
3ст.борошна

Замісити тісто звичним способом,як для домашньго хліба  або в хлібопічку програма "тісто" 1год.30 хв.

Розділити на 16 кульок.

 

Начинка для хліба: 

150г сиру( бажано моцарелла)

1\2 пучка базиліка

Сир натерти на тертці з великими вічками, базилік порізати. 

 

 

Кожну кульку для порційного хліба розім'яти руками.

 

Викласти на середину начинку заліпити і скатати в кульку.

Не обов'язково  такий хліб випікати порційно, можна випікати буханцем.
Просто додайте сир і базилік в останній заміс.

Кожну кульку змастити олією, викласти в форму.

Дати хлібу підійти в теплому місці 20 хвилин.

Зверху змастити кетчупом і посипати сиром і базиліком,що залишились (не обов'язково)
Пекти пахучий хліб з начинкою 1 годину.

Смачного!

95

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
timtatka 2 Декабря 2012
# 0

и что-то знакомое. 

lakshmi 3 Декабря 2012
# 0

Красивый хлебушек!Я тоже люблю печь домашний хлеб!

ням-ням 24 Декабря 2013
# 0

Очень необычный хлеб!!! А какие дрожжи вы использовали — сухие или обычные?

richinna 24 Декабря 2013
# 0

Спасибо! Дрожжи использую сухие(быстрорастворимые) Живых дрожжей потребуется грмм 25 и естественно опара.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014