Пекти домашній запашний хліб- одне задоволення, а якщо він ще порційний і з начинкою...
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Пекти домашній запашний хліб- одне задоволення, а якщо він ще порційний і з начинкою...
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Тісто для хліба: 1ст.молока(сироватки,води) Замісити тісто звичним способом,як для домашньго хліба або в хлібопічку програма "тісто" 1год.30 хв. Розділити на 16 кульок.
|
Начинка для хліба: 150г сиру( бажано моцарелла) 1\2 пучка базиліка Сир натерти на тертці з великими вічками, базилік порізати.
|
Кожну кульку для порційного хліба розім'яти руками.
|
Викласти на середину начинку заліпити і скатати в кульку. Не обов'язково такий хліб випікати порційно, можна випікати буханцем. |
Кожну кульку змастити олією, викласти в форму. Дати хлібу підійти в теплому місці 20 хвилин. |
Зверху змастити кетчупом і посипати сиром і базиліком,що залишились (не обов'язково) |
Пекти пахучий хліб з начинкою 1 годину. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямии что-то знакомое.
Красивый хлебушек!Я тоже люблю печь домашний хлеб!
Очень необычный хлеб!!! А какие дрожжи вы использовали — сухие или обычные?
Спасибо! Дрожжи использую сухие(быстрорастворимые) Живых дрожжей потребуется грмм 25 и естественно опара.