
...до пива та не тільки...
Простий рецепт смачного солоного печива чи швидкого крекера з цибулею.
...до пива та не тільки...
Простий рецепт смачного солоного печива чи швидкого крекера з цибулею.
![]() |
Листкове тісто- 250 г Цибуля(велика)- 2-3 шт. Часник 2-3 зубця Сіль морська(перець по-бажанню) Французські трави. Цибулю та часник мілко посікти. Додати сіль,трави,перемішати і дати цибулі пом'якнути. |
![]() ![]() |
Тісто тонко розкатати. Викласти тісто на деко,деко застелити бумагою.Розкласти щільно цибулю, вдавити її в тісто виделкою,розтягнувши по всьому тісту та порізати на квадратики 3х3 см. Це я розказала варіант який легший за той що робила я на фото(важко перенести тісто з цибулею на деко). |
![]() |
Випікати в духовці при темп 180 град. до тих пір доки цибуля не зарум'яниться. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКлассный рецепт: никаких хлопот — и вкуснятина готова!
- Мне с цибулей и часником, ак у Инны, и не волнует